De laatste rechte lijn naar zondag 14 oktober

Beste Hamont-Achelaar,

We gaan in laatste rechte lijn naar zondag 14 oktober. De dag waarop u en uw familie de politieke kaarten schudt en beslist over het bestuur van onze stad voor de komende 6 jaren. In een democratie kiest men voor het inhoudelijke debat om zo weloverwogen een besluit te nemen. Discussiëren is kennis delen, met ruzie bereik je niets.

De afgelopen jaren was ik uw trotse eerste schepen en schepen van jeugd en gezin, wonen en onderwijs. Ik vind het een dagelijks voorrecht om ten dienste van Hamont-Achel te staan want ik zie Hamont- Achel gewoonweg graag. Met veel goesting ga ik als lijsttrekker samen met deze toffe ploeg voor meer verhaal in Hamont-Achel.

We werken met plezier verder aan de projecten die we opstartten zoals o.a. de werking van het Huis van het Kind, het GoeGespeeld-charter, de studieruimte, het vernieuwde woonbeleid. We voegen hier graag nieuwe projecten aan toe zoals te lezen in ons programma ‘Gewikt en gewogen 2019-2024’ maar altijd samen met u en uw gezin want goed beleid maak je samen.

We wensen u en uw gezin een overtuigde stemkeuze toe en politiek Hamont-Achel veel succes.

Uw stem is onze steun.

  Ilse Jaspers